Zinkputten en het weer waren droog

Goed nieuws!

Eindelijk een moment dat de bezinkputten van de speelbeek droog waren én het weer ook droog was! In onze vrijwilligers groeps app was tussen de nieuwjaarswensen, de ‘date’ met Thijs snel gemaakt!

Ik had wel mijn twee kindjes (1 & 3 jaar oud) want manlief was nog best druk met het jaar 2021 afronden op werk! Maar goede kleding en goed materieel (hoe tof is een grondboor ook) zorgde voor een opperbeste sfeer! Handen uit de mouwen en in de werkhandschoenen en de klus was zo geklaard!

Onder genot van (zoals altijd) heerlijk veel complimenten van werkelijk elke bezoeker; (& dat waren er super veel zo in deze lockdown periode). Allemaal gemeenschappelijk dat het Griftbosje toch zo’n bijzondere plek is!

Zelfs 1 persoon gaf aan al tijden in deze wijk gezocht te hebben naar een woning vanwege het Griftbosje en dat was nu gelukt: hij wilde wellicht ook vrijwilliger worden!

Voor iedereen die dit leest en nog geen vrijwilliger is geldt…. Meld je aan via de website, want we willen onze leuke groep graag uitbreiden! Vele handen maken licht werk en het is echt super gezellig!

Iedereen heel fijne feestdagen en alvast alle beste voor 2021!

Liefs Yvonne

Thijs en Gijs

Deel dit artikel op social media

1 reactie on “Zinkputten en het weer waren droog”

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *