• Slider Image

Vrijwilligers

Stichting Buurtinitiatief het Griftbosje bestaat uit van een groep enthousiaste vrijwilligers.
Hieronder stellen zij zich aan u voor. Ben je ook geïnteresseerd om vrijwilliger te worden, kijk dan op de pagina met vacatures en vul het contactformulier in.


 

Lies van der Drift
Voorzitter

Vanaf de eerste bijeenkomst ben ik betrokken bij het Griftbosje. Eigenlijk was ik verbaasd dat er een stukje 'groen' pal bij mij om de hoek lag wat mij nog nooit was opgevallen. Ik woon al ruim 40 jaar in de wijk!!! Ik deed al jaren vrijwilligerswerk in het "groen” op een Landgoed bij Amerongen en het leek mij leuk om nu ook iets zo lekker in de buurt te gaan doen.

Lees meer.....

E-mail
Jos Teunissen
Penningmeester / Secretaris

Ik ben vrijwilliger bij het Griftbosje geworden om dat ik dit een heel sympathiek buurtinitiatief vind. Mijn vrouw fotografeert en werkt al vanaf het begin mee en via haar ben ik ook enthousiast geworden. Ik heb de website gemaakt en onderhoud deze en af en toe help ik mee met klussen .

Lees meer .....

LinkedIn paginaTwitter paginaCRE-SoftwareCRE-and-MoreE-Mail
Joost van Ettekoven
Algemeen Bestuurslid

Vanuit mijn rol als Groene Makelaar ben ik betrokken geraakt bij het Griftbosje. Een aantal buurtbewoners wilden iets met het verwilderde terrein naast de speeltuin en het Platform Stadslandbouw heeft mij met hen in contact gebracht.

Lees meer.....

Webpagina Groene MakelaarLinkedIn pagina
Thijs Lensink

Ik vind het leuk om met andere mensen samen te werken en op deze manier iets te betekenen voor de buurt. Sinds de eerste bijeenkomst in 2016 ben ik betrokken. Het idee om een natuurspeelplek te maken sprak mij heel erg aan, omdat samenwerken in een groene omgeving mensen beter maakt.

Lees meer.....

Ditte Eijking

Met (moes)tuinierende ouders heb ik liefde voor de natuur als kind meegekregen. Ik ben helemaal gek van de natuur, de bloemen en de bijtjes. Voor mij dus vrij logisch dat ik vanaf het begin betrokken ben bij de planvorming van het Griftbosje.

Lees meer.....

Ida Kooij

Vanuit de Montessorischool Griffensteyn is mij gevraagd om namens de school vrijwilliger te worden bij het Griftbosje. Hier heb ik nog geen dag spijt van gehad.

Lees meer.....

Ellen Teunissen

Als betrokken buurtbewoner was ik in mei 2016 bij de bijeenkomst om mee te denken over het braakliggend terrein naast speeltuin Griffensteijn. Tuinieren is niet echt mijn hobby. Ik heb mij als fotograaf aangeboden om de voortgang vast te leggen.

Lees meer.....

Ellen's FotogalerijenLinked-In paginaInstagram paginaFacebook paginaTwitter pagina
Michael Barton

Voordat ik naar Zeist verhuisde was ik actief in een fruittuin maar dat miste ik al enige tijd. Gelukkig liep ik hier vaker langs het Griftbosje, zodoende dacht ik dat ik dat wel leuk zou vinden. Ik wilde iets buiten doen met de burgers. Zo gezegd zo gedaan.

Lees meer.....

Cora Kruiswijk

Als buurtbewoner kom ik regelmatig met mijn kinderen in het Griftbosje. Geweldig vinden ze het daar.
Ze sjouwen met stokken en spelen verstoppertje in het wilgenhuisje. De absolute topper is voor hen wel de speelbeek.

Lees meer.....

Robert van der Gun

Ik ben jaren, samen met Anton Moll, actief geweest in de Allegrotuin, welke medio 2018 moest sluiten.
Door het herplaatsen van het podium en de picknicktafel uit de Allegrotuin ben ik in contact gekomen met de vrijwilligers van het Griftbosje.

Lees meer.....

Floor Bobbink

Eerder was ik vrijwilliger bij de Allegrotuin in het centrum van Zeist. Toen de Allegrotuin plaats moest maken voor nieuwbouw kwamen de vrijwilligers van het Griftbosje planten adopteren voor het Griftbosje. Benieuwd geworden naar het Griftbosje ben ik daar gaan kennismaken en vervolgens ben ik daar vrijwilligster geworden.

Lees meer.....

Anton Moll

Ik ben jaren, samen met Robert van der Gun, actief geweest in de Allegrotuin, welke medio 2018 is gesloten. Samen met Robert hebben we de herplaatsing van het podium en de picknicktafel in het Griftbosje op ons genomen.

Lees meer.....

Yvonne Goselink

Onlangs ben ik in Zeist komen wonen om de hoek van het Griftbosje. Direct waren we verkocht aan dit plekje. Mijn driejarige vraagt elke dag: 'Mama wanneer gaan we weer hout bootjes laten varen?'. 

Lees meer.....