Thijs Lensink

Ik vind het leuk om met andere mensen samen te werken en op deze manier iets te betekenen voor de buurt. Sinds de eerste bijeenkomst in 2016 ben ik betrokken.
Het idee om een natuurspeelplek te maken sprak mij heel erg aan, omdat samenwerken in een groene omgeving mensen beter maakt. Mijn ervaring is dat je jezelf na werken in het groen prettiger voelt. Het delen van mijn kennis zie ik als een positieve bijdrage aan het Griftbosje.

Ik ben werkzaam als tuinman bij Christophorus, dat sinds de fusie van 10 jaar geleden Amerpoort heet. Sport en speelgelegenheid zijn voor mij belangrijke speerpunten. Ik werk graag mee aan een woonomgeving die een diversiteit aan groen heeft en veilig is. Hierdoor voelen mensen zich prettiger.

Mijn kracht ligt in het delen van kennis, bijvoorbeeld hoe je een boom plant en verzorgt.
Een boom planten is één ding, de nazorg is nog belangrijker omdat je een boom plant voor de toekomst. Ik maai in het Griftbosje met een zeis. Dit vind ik leuk werk. Het vraagt veel energie maar je krijgt er ook wat voor terug. Door te zeisen kan ik goed bepalen wat ik laat staan en wat niet.