Potluck in het Griftbosje juni 2023

Zaterdag 17 juni was het zover; De Vegan Potluck via de Buurttafel! Ditmaal georganiseerd in 't Griftbosje.

Na het voorbereiden en versturen van de uitnodigingen met de vraag aan iedereen om iets lekkers mee te nemen, met als voorwaarde dat dit een veganistisch gerecht zou zijn, was het een geslaagde middag.

Het weer was prachtig en de zon danste op de tafels. Ook was de rondleiding door het natuurpark en de natuurspeeltuin 't Griftbosje, heel leuk.

Er was gekozen voor een Vegan Potluck om deze gezonde, biologische en diervriendelijke, plantaardige voeding nog meer onder de aandacht te brengen en mensen te inspireren tot een milieubewuste leefstijl. Graag wilden we laten zien dat veganistisch eten absoluut niet saai is en er hele mooie overheerlijke gerechten bereid kunnen worden. Zo hadden we een heerlijk gerecht van zaden en peulvruchten, pittige watermeloen salade en een dessert van aardbeien uit de biologische moestuin.

Het was een heerlijke, zonovergoten middag waarin we genoten van de gerechten en van elkaar. De vrijwilligers van 't Griftbosje, de buurttafel, de helpende handen en natuurlijk alle enthousiaste genodigden die de moeite hebben genomen een bijdrage te leveren willen wij graag bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische Vegan Potluck Buurttafel!

We hopen jullie te hebben geïnspireerd en om wellicht de stoute schoenen aan te trekken om zelf een Potluck te organiseren!

Bedankt en wellicht tot ziens!

Deel dit artikel op social media

2 reacties on “Potluck in het Griftbosje juni 2023”

 1. Lex Beantwoorden

  Ja Floortje
  Dank je voor deze fleurige power point.
  Ik ga nadenken over ook een keer een potuck te organiseren.
  Laat ik je weten dan.
  Zou dat dan weer in het Griftbosje kunnen? Of is het de bedoeling telkens ergens anders?

  • Floor Bobbink Beantwoorden

   Hoi Lex,

   Welke datum zou je jouw potluck willen houden? Als je wilt, mail ik je een te hergebruiken uitnodiging! Daarin zitten ter inspiratie een paar linkjes, filmpje en een passende foto.

   Groetjes Floor

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *