Joost van Ettekoven

Vanuit mijn rol als Groene Makelaar ben ik betrokken geraakt bij het Griftbosje. Een aantal buurtbewoners wilden iets met het verwilderde terrein naast de speeltuin en het Platform Stadslandbouw heeft mij met hen in contact gebracht.
Van het een kwam het ander en na een aantal gesprekken met deze eerste betrokkenen hebben we een enquête in de buurt verspreid om te peilen wat buurtbewoners zouden willen met dit stuk terrein en of er voldoende vrijwilligers zouden opstaan om het terrein te onderhouden.

Eén dag per week ben ik actief als Groene Makelaar waarbij ik help om groen initiatieven, zoals het Griftbosje, op te starten. De overige dagen ben ik werkzaam als zelfstandig architect.

De groep vrijwilligers van het Griftbosje is heel divers en samen zijn ze een sterk team. Ieder draagt bij vanuit zijn/haar kwaliteiten. Er is altijd een grap en een grol en … wat lekkers bij de koffie/thee. Als Groene Makelaar houd ik contact met de vrijwilligersgroep en ondersteun indien nodig.

Zodra de stichting actief was, heb ik me aangemeld als Algemeen Bestuurslid van dit mooie initiatief.

(Raadpleeg ook het LinkedIn profiel)