Floor Bobbink

Eerder was ik vrijwilliger bij de Allegrotuin in het centrum van Zeist. Toen de Allegrotuin plaats moest maken voor nieuwbouw kwamen de vrijwilligers van het Griftbosje planten adopteren voor het Griftbosje. Benieuwd geworden naar het Griftbosje ben ik daar gaan kennismaken en vervolgens ben ik daar vrijwilligster geworden. Ik vind het fijn om met mensen in de buurt een groenproject te onderhouden omdat het een leuke manier is om elkaar te ontmoeten. Bij het Griftbosje is er veel ruimte en aandacht voor biodiversiteit.

Na mijn studie diergeneeskunde heb ik mij omgeschoold tot holistisch paramedisch masseuse. Verder ben ik al van jongs af aan begaan met de dieren en zet mij in voor de Partij voor de Dieren.

Natuurwerk en Natuurbeleving doe ik al jaren met plezier en ik heb al veel cursussen over de natuur gevolgd. Ik ben graag buiten, daar krijg ik energie van. Biodiversiteit vind ik belangrijk en daar werk ik graag aan mee. Ik draag graag met mijn kennis en kunde bij aan de verdere ontwikkeling van het Griftbosje.