Ditte Eijking

Met (moes)tuinierende ouders heb ik liefde voor de natuur als kind meegekregen. Ik ben helemaal gek van de natuur, de bloemen en de bijtjes. Voor mij dus vrij logisch dat ik vanaf het begin betrokken ben bij de planvorming van het Griftbosje. Ook omdat dit schuin tegenover mijn woning ligt en ik daar met mijn kinderen in het verleden veel kwam. Ik ben zeer begaan met alles wat betreft duurzaamheid, natuur en klimaat en vind het belangrijk om buurtgenoten hierin te betrekken.

Ik ben werkzaam geweest in de geestelijke gezondheidszorg, in zowel de verstandelijke-als de psychiatrische-en verslavingszorg.

Ik vind het leuk om mij bezig te houden met het bestellen en zaaien van bij-vriendelijke bloemenzaden en denk graag mee over allerlei activiteiten binnen ons vrijwilligersgroepje.
Het buiten met elkaar bezig zijn is een fijne manier om de natuur te beleven, dit geef ik graag door aan iedereen die hier met of zonder kinderen komt. Het is leuk om te zien dat er langzamerhand steeds meer mensen uit de omgeving interesse gaan tonen en in de toekomst mogelijk mee willen werken.